Spring til indhold

Vi søger en digital designer,
der både går op i æstetik og konvertering

Personen

Kemi er afgørende for os – det skal det også være for dig. Vi er på jagt efter den rette person med den rette mentalitet og drive, mere end den rette profil med det rigtige c.v. 

Vi søger en digital designer med erfaring, som har interesse og ønske om at arbejde med design af websites og vores kunders generelle digitale tilstedeværelse. Du vil blive en vigtig del af bureauet, og vil bl.a. arbejde sammen i team med en udvikler, digital projektleder, motion designer, brand designer mf.

Vi går lige så meget op i oplevelsen som konverteringen. Vi mener nemlig, at de to ting hænger uløseligt sammen. Derfor skal du være designer med stort D og have flair og interesse for farvesammensætninger, fontvalg, bevægelse og det generelle æstetiske udtryk i samme grad som struktur, UX, wireframes, card sorting og grid systemer.

Vi arbejder hver dag med forskellige brands, med forskellige målgrupper, der kommunikerer om forskellige ting. Det er derfor afgørende, at du formår at udvikle unikke designs, der både formidler et konkret budskab og som er med til at vække de rette følelser ved modtageren.

Teknisk kan du afslutte rimene; 

“Jeg passer perfekt ind i et digitalt klima, for jeg er mester i F.…”
“Alle stopper og og stirrer, for det er virkelig intense, når jeg arbejder med User ……….
“I behøver ikke gøre noget aktivt, for mit design er selvfølgelig også re……..”

Kulturen

Vi værner om vores kultur. Vi skal have det sjovt sammen, vi skal turde få og give kritik, vi skal kunne være os selv og holde af vores arbejde både mandag morgen og fredag eftermiddag.

Vi har stort fokus på trivsel, og ser holistisk på alle medarbejdere som mennesker, der har et liv både før og efter arbejdet. Vi har samtidig fokus på engagement og passion, og ønsker medarbejdere med masser af drivkraft, gåpåmod og en lyst til at udvikle sig selv og bureauet.

Vi tror på, at kreativitet kommer gennem det rette mix af struktur og frihed. Struktur omkring processer, kunder og opgaver. Frihed til at være kreativ på lige præcis den måde, du er bedst kreativ. Vi kalder det struktur og kaos.

Bureauet

Vores bureau står på tre stærke ben; strategi, koncept og design, som vi implementerer i løsninger både i B2C, B2B og B2G regi. Vores opgave er at bygge stærke brands gennem den rette strategi, det rigtige koncept og det gode design. 

Det nye sort er et bureau i udvikling. Vi arbejder hver dag med nye, større og mere krævende kunder. Det skaber et behov for, at vi altid tænker nyt ift. både designudvikling, teknologi, eksekvering og strategi – men det har vi heldigvis succes med. Derfor navnet.

Vi har en målsætning om at skabe værdi og gøre en forskel for flere virksomheder, på nye markeder både nationalt og internationalt. For selvom vi er ydmyge af natur er vi også ambitiøse ud over andedammen.

Det praktiske

Send din ansøgning med din portefølje til jeger@detnyesort.dk med emnet “Digital designer – Det nye sort”.

Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Har du spørgsmål, så kontakt Partner og Kreativ Direktør Nichlas Tougaard på 4086 2477 eller på nichlas@detnyesort.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.