Spring til indhold

Vi søger en kontaktchef,

der brænder for kommerciel

problemløsning

Vi kan noget med kommunikation

Vi tror på, at vi kan noget, som flere virksomheder kan få værdi af. Det er sagt på godt jysk. Vi er et bureau i udvikling og arbejder hver dag med nye, større og mere krævende kunder. Det skaber et behov for, at vi altid tænker nyt, men det har vi heldigvis succes med. Derfor navnet. Det skaber også et behov for, at vi kan opbygge stærke markedspositioner for vores kunder.

Det er her du kommer ind i billedet. Vores bureau står på tre stærke ben; strategi, koncept og design, som vi implementerer i løsninger både i B2C, B2B og B2G regi. Vi har en målsætning om at skabe værdi og gøre en forskel for flere virksomheder, på nye markeder både nationalt og internationalt. For selvom vi er ydmyge af natur, er vi også ambitiøse ud over andedammen. Derfor søger vi nu en kontaktchef, der kan matche vores strategi og brænder for kommerciel problemløsning.

Du kan noget med mennesker

Kemi er afgørende for os – det skal det også være for dig. Vi søger en medarbejder, med fokus på opbyggelse og vedligeholdes af egen kundeportefølje. En person med min. 3 års erfaring inden for salg, kundekontakt eller fra bureau og med et ønske om at udvikle sig selv og kreative løsninger, gennem en solid forståelse for forretningsudvikling, marketing og branding. Du skal have ben i næsen, være sulten og ambitiøs – med et smil.

Du brænder for at skabe resultater og er ikke bange for at blive bedømt på dem – resultaterne altså. Vi har et fælles ansvar for at lykkes som virksomhed og team, men du skal trives med at tage økonomisk ansvar for egne projekter og eget budgetansvar.

Gem pistolen væk

I vores optik handler salg i høj grad om tillid, tryghed og værdiskabelse. Det handler på ingen måde om overtalelse, priskrig og pistol-salg. Du skal have analytiske evner og et ønske om at rådgive vores kunder til at opbygge stærke markedspositioner. Hos Det nye sort har alle frihed i arbejdet. Det går vi meget op i. Det betyder, at vi har fokus på den gode proces og det gode resultat – ikke den traditionelle proces og det forcerede resultat. Det skal være en god oplevelse for vores kunder at være det nye sort.

Kundekontakt og kreativ kontakt

Du er den primære kontakt til kunden. Men du er også det primære bindeled mellem kunden og det kreative team, for det er du en stor del af. Vi sidder alle i den samme båd med en kurs mod nye farvande.

Som kontaktchef er din opgave ikke afsluttet, når der er sat en underskrift. Du skal have lyst til både at lande projektet, lede teamet og følge projektet til dørs, så vi i fællesskab når den bedste løsning for vores kunder. Du skal være motiveret af at arbejde med ti enestående mennesker, der er forskellige, finurlige og fantastiske på hver vores måde.

Det praktiske

Send din ansøgning med din portefølje til jeger@detnyesort.dk med emnet “Kontaktchef – Det nye sort”.

Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Har du spørgsmål, så kontakt Partner og Kontaktdirektør Kasper Hougaard på 9123 0009 eller på kasper@detnyesort.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.