Spring til indhold

Projektleder

Vi søger en erfaren projektleder
med kommercielt og kreativt fokus

Dig som person

Kemi er afgørende for os – det skal det også være for dig. Vi er på jagt efter den rette person med den rette mentalitet og drive, mere end den rette profil med det rigtige c.v. Du skal brænde for dit fag og have lyst til have det overordnede ansvar for, at både kunden og bureauet gennemgår en kreativ, effektiv og sjov proces.

Du går op i det gode samarbejde med kunder. Du er vant til at lave markedsføringsplaner og styre dem i mål. Du kan få timerne til at gå op – både økonomisk og ifht. deadlines.

Vi søger en erfaren projektleder med en solid forståelse for forretningsudvikling, marketing og branding. Du skal have ben i næsen, være struktureret og ambitiøs – med et smil, og have et ønske om at arbejde med:

· Planlægning, styring og koordinering af projekter fra start til slut
· Kundekontakt med ansvar for en række af bureauets kunder
· Budgetansvar ift. projekter
· Rådgivning og forretningsudvikling af kunder

Vores kultur

Alle i Det nye sort arbejder kreativt. Vi er fælles om projekter både i modgang og medgang, og du vil som projektleder indgå i den kreative proces fra ide til færdigt produkt. Vi har stor respekt for faglighed, men har en holdning om, at den bedste idé vinder – ikke den med flest striber på skulderen.

Vi værner om vores kultur. Vi er en gruppe enestående mennesker, der er forskellige, finurlige og fantastiske på hver vores måde. Vi skal kunne være os selv, have det sjovt sammen, turde både at få og give kritik og elske vores arbejde både mandag morgen og fredag eftermiddag.

Vi har stort fokus på trivsel, og ser holistisk på alle medarbejdere som mennesker, der har et liv både før og efter arbejdet. Vi har samtidig fokus på engagement og passion, og ønsker medarbejdere med masser af drivkraft, gåpåmod og en lyst til at udvikle sig selv og bureauet.

Vi tror på, at kreativitet kommer gennem det rette mix af struktur og frihed. Struktur omkring processer, kunder og opgaver. Frihed til at være kreativ på lige præcis den måde, man er bedst kreativ. Vi kalder det struktur og kaos.

Bureauet

Vores bureau står på tre stærke ben; strategi, koncept og design, som vi implementerer i løsninger både i B2C, B2B og B2G regi.

Det nye sort er et bureau i udvikling. Vi arbejder hver dag med nye, større og mere krævende kunder. Det skaber et behov for, at vi altid tænker nyt ift. både designudvikling, teknologi, eksekvering og strategi – men det har vi heldigvis succes med. Derfor navnet.

Vi har en målsætning om at skabe værdi og gøre en forskel for flere virksomheder, på nye markeder både nationalt og internationalt. For selvom vi er ydmyge af natur er vi også ambitiøse ud over andedammen. Som projektleder bliver det din opgave at styre projekter gennem både en struktureret proces og et kreativt kaos.

Det praktiske

Send din ansøgning til jeger@detnyesort.dk med emnet “Projektleder – Det nye sort”.
Ansøgningsfristen er 14. oktober 2022

Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Har du spørgsmål, så kontakt Partner og Kontaktdirektør Kasper Hougaard på 9123 0009 eller på kasper@detnyesort.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.