Spring til indhold

Fysiske rum

Fysiske rum

Giver I jeres kunder en pause?

Er du rummelig? Eller måske trænger du til et pusterum i det rette forum i en rum tid? Rum er mange ting – nogle mere abstrakte, andre mere konkrete.

Fysiske rum har stor indvirkning på jeres kunders stemninger, effektivitet, inspiration og meget andet. Derfor er det ikke uvæsentligt, hvordan man indretter rum både inde og ude, som kan præge, hvordan vi bevæger os rundt i verden og oplever de steder, vi befinder os.

Fysiske omgivelser kan med andre ord præge det oplevede rum – altså den måde, stedet påvirker vores krop, følelser og sindsstemning.

Fysiske rum kan have forskellige formål: at inspirere, informere, sælge noget, vise vej eller noget helt fjerde.

Det er også et oplagt sted at implementere jeres koncept og visuelle identitet, kommunikere tone of voice og lade medarbejdere, kunder osv. møde og interagere med det fysisk.

Messestande er en særlig type interaktivt rum, der skal invitere besøgende til at engagere sig, udforske og opleve.

Vi kan hjælpe jer med at designe rum, man har lyst til at opholde sig i. Rum, der sætter gang i kreativiteten. Rum, som vil gøre folk klogere på et eller andet. Rum, som inviterer til interaktion.

Vi indretter bemærkelsesværdige rum inde og ude, laver wayfinding, byggeskilte, installationer og meget mere. Vi rummer det hele!