Spring til indhold

Tekstforfatning

Tekstforfatning

Vi gør os umage

Reklamefilm, websites, kataloger, annoncer osv. Der er tekster overalt både digitalt og analogt. Gode tekster er derimod mere sjældne.

Vi elsker det skrevne ord, og vi synes, det fortjener en hel masse kærlighed, omtanke og opmærksomhed. På den måde får det nemlig de bedste forudsætninger for at sælge noget, vække følelser, vedkomme nogen, skabe en rød tråd, flytte bjerge. Eller måske bare flytte folk lidt.

Tekst står

sjældent alene

I samspil med film, billeder, motion graphics osv. formidler tekster budskaber, som kan tale til både hjerne og hjerte, og som kan skifte betydning, efter den kontekst de indgår i.

Vi skriver tekster baseret på et grundigt analysearbejde og har styr på både fakta, kreativt koncept og jeres målsætninger. Det lader vi komme til udtryk i den måde, vi formidler jeres budskaber på.

Vi kommunikerer jeres vigtige budskaber med personlighed og passion med afsæt i strategiske overvejelser, så de har potentiale til at rykke noget hos modtagerne og afspejle, hvem I er, og hvad I står for.

Vi skriver alt fra korte til lange formater, alle tænkelige genrer (festsange har vi ikke så meget erfaring med, men vi tager altid imod nye udfordringer!), sjove og seriøse tekster. Fælles for dem alle er, at vi gør os umage – både med sprog, grammatik og indhold. Hver gang.