Spring til indhold

Visuel identitet

Visuel identitet

Vi skaber genkendelighed med jeres identitet

For at jeres målgruppe kan genkende jer, og forhåbentligt også mærke jer, skal de kunne huske jer. Og ikke mindst skal de huske jer for de værdier og det udtryk, I identificerer jer med. Med en stærk visuel identitet kan I skabe opmærksomhed, blive husket og formidle jeres vigtige budskaber på tværs af platforme. Med et genkendeligt og professionelt udtryk skaber I desuden tryghed hos jeres målgruppe og danner et godt grundlag for, at de finder jer interessante og køber ind i jer og jeres ydelser.

Følelsesmæssig intuition,
datadrevet præcision

Vi designer visuelle identiteter, der skiller sig ud og løfter jeres brands visuelle fremtoning markant. Visuelle identiteter, som er genkendelige, nytænkende og har masser af kant og personlighed.

Genkendelighed, nytænkning og masser af personlighed

Vi lytter til jeres ønsker og ståsted – men vi vil også gerne udfordre jer lidt. Afprøve nye ting. Skubbe lidt til grænserne. På den måde kan vi nemlig skabe noget nyt, overraskende og samtidig genkendeligt for jer.

Vi tager jer selvfølgelig med i processen for at få inspiration og jeres unikke indsigt og viden og ikke mindst gøre det til en tryg oplevelse.

Vi deler løbende vores overvejelser med jer, så I kan fortælle os, om vi er gået lige til grænsen eller måske lidt over.