Spring til indhold

Motion Graphics

Motion graphics

Motion graphics sælger og imponerer

Motion graphics er en af de bedste måder at forklare jeres kunder og målgruppe om jeres formål, produkt, brand eller strategi. Det kan være helt i øjenhøjde og ligetil og andre gange være abstrakt og højtflyvende, alt efter hvad I ønsker at kommunikere. 

Bevægelse bevæger kunder og målgrupper, og det er derfor et super godt greb til formidling. Vi gør fortællinger levende med motion design, der overrasker, imponerer og formidler det rette budskab. Måske provokerer det endda lidt eller skubber til jeres vante måde at vise tingene på.

Med motion graphics kan fantasien få frit spil, og tyngdelov, vejrforhold, tid og andre kedelige begrænsninger er underordnet. Det vigtigste er, at fortællingerne appellerer til de rette målgrupper og afspejler den måde, I ser jer selv eller jeres produkts DNA nu eller  i fremtiden.

Vi laver både motion design, der til forveksling ligner virkeligheden, og motion design, som bevidst distancerer sig fra virkelighedens verden for at skabe stemninger og udtrykke en helt særlig æstetik.

Fra logoanomationer til længere brandvideoer og alt derimellem – vi er specialiserede i motion design i både 2D og 3D, ligesom vi kan klare både ren animation og visuelle effekter på film. Fællesnævneren er, at det ser virkelig cool ud!

Skal vi bevæge jer?