Spring til indhold

At give historien liv

At give historien liv

Nordjyllands Historiske Museum er blevet til Nordjyske Museer. Vores historiske museer i Nordjylland lancerer nyt navn, ny visuel identitet og brandfilm for at stå stærkt som én samlet enhed. Vi har i samarbejde med Nordjyske Museer udviklet en helt ny linje, der favner alt det, museerne står for – fortid, nutid, fremtid, en fælles identitetsfølelse og inddragende formidling af vores historie.

Vi har skabt brandfilmen i Nordjylland på de steder, hvor historien har udspillet sig, og hvor museerne giver historien liv. Brandfilmen inviterer indenfor og udenfor på de helt særlige steder i Nordjylland. Den spiller på historien, stærke fortællinger og autentiske oplevelser – alt det vores historie giver os. På museerne er der oplevelser for alle aldre med forskellige interesser – her kan vi alle gå på opdagelse.

Udover dramatiske og stemningsfyldte billeder har vi skabt en særlig animationsform, der vidner om, at den nordjyske historie i høj grad er levende på Nordjyske Museer og gemmer på et utal af skatte. Animationen indfanger de historiske genstande i en nutid, der fortæller levende om vores fortid og giver et perspektiv til fremtiden.

Næste Et redesign af vores kommune