Spring til indhold

Kundebrancher: Offentlig kommunikation

Erhvervshus Nordjylland

Med en klar målsætning om at øge Erhvervshus Nordjyllands kendskab med 50 % i regionen fik vi mulighed for både at tænke strategisk og kreativt i udviklingen af en række reklamer, der både gav smil på læben og flotte performancetal i eksekveringen. Foruden det har vi blandt andet hjulpet med deres digitale marketing.

Forsvaret

Vi har samarbejdet med forskellige områder af Forsvaret siden 2015 og har blandt andet arbejdet med kommunikationsstrategi, udviklet adfærdsbearbejdende kampagner med henblik på at spare på vand, el og varme, designet klimaregnskaber og meget mere.

Nordjyske Kommuner

I et samarbejde gennem fem år med Nordjyske Kommuner har vi lavet en række trafikkampagner med budskabet at sænke farten på landevejene og få flere børn mellem 9 og 15 til at være selvtransporterende. Kampagnerne blev baseret på omfattende research og dialog med psykologer om de psykologiske mekanismer i trafikken.

NOVI

Som en af Danmarks mest innovative virksomhedsparker går NOVI i front, når det handler om innovative arbejdsmiljøer. Det skulle naturligvis afspejles i deres visuelle identitet, som er udviklet og implementeret både digitalt og fysisk i hele området udendørs og indendørs. Derudover har vi lavet motion design og film, som sætter deres visuelle identitet i bevægelse og udbreder budskabet om NOVI som en af verdens bedste virksomhedsparker.

UCN

Professionshøjskolen UCN fik en minimalistisk, men legende identitet og herunder et nyt og friskt logo, som både er et anvendeligt værktøj for en stor organisation og iøjnefaldende for en ung målgruppe.